Recepten

Tonijn salade dash dieet

Tonijn salade dash dieet

Gegrilde kip met salade dash dieet

Gegrilde kip met Salade

Zalm met Dille saus dash dieet

Zalm met dille saus

 

Al deze recepten zijn gezond voor uw hart en bloedvaten maar toch zeer smakelijk. Het Dash dieet heeft als essentie het beschermen van uw hart. Dat wil niet zeggen dat bij het Dash dieet de rest van uw lichaam wordt vergeten.

Omdat niet alleen het hart en bloedvaten aandacht verdienen maar het gehele lichaam bieden wij de volgende twee bundels recepten aan. Beide collecties bieden een gevarieerde en gezonde voeding, goed voor hart, bloedvaten en lijf.

Een hart als een Eskimo!

Het Paleo dieet kenmerkt zich door eten zoals onze voorvaderen dat deden. U heeft vast wel Dash dieet paleo recepteneens gehoord dat Eskimo’s een gezond hart hebben. Het niet eten van bijv. suikerhoudend voedsel is daar een van de redenen voor. Het Paleo dieet biedt recepten met dit idee als basis.

 

 

Gezonde tussendoortjes

Dash dieet groene smoothies

 

De volgende collectie betreft niet het vaste voedsel maar meer de tussendoortjes. Een snelle snack is meestal geen gezonde keuze. Dat kan echter wel met deze groene smoothies. De verantwoorde en natuurlijke producten zijn een degelijke basis voor uw hart. Een groene smoothie is de snack wanneer u uw hart belangrijk vindt.